Impregnated Core Pregnant Bursa Core


Impregnated Core Pregnant Bursa Core

Tuotetiedot

Ammatillinen ja tuottava tehdas HAINAISEN on yksi johtavista Kiina kyllästetty core raskaana bursa ydin. Tervetuloa tukku kyllästetty core raskaana bursa core meiltä, olemme aina tarjota sinulle halpoja tuotteita.

Minun rakentaminen ja poraus rakentaminen, epävarmuus ja muutettavuus Rock on aiheuttanut paljon ongelmia tavanomaista poraus rakennetta. PDC poranterät käytetään laajasti, erittäin vakaa ja hyvin huokosten muodostaa hyötysuhde on suosii; kuitenkin rakentamisen aikana, rock monimutkaisuus on paljon yli odotuksiamme, vaihdettavat rock voivat estää normaalin toiminnan PDC pora pit, onnettomuuksien lavan breaking tai reikä kutistuminen voi tapahtua, ei vain vaikuttaa pora käyttöikä, mutta vaikuttaa myös huokosten muodostaa avu.

Miten parantaa tilannetta, ratkaista sekä tarjota PDC poranterät vakaampi suorituskyky ja laadukkaampi laajalti käyttäjille tulee haaste kaikki pora bittiä valmistajat. Kurssia uskovansa "yrittää parhaiten palvella kaikkia asiakkaita" Jinshuo yritys on tehnyt läpimurtoa ja kehitetty uusi teknologia-Diamond päällystetty PDC poranterä jälkeen kovaa työtä lähes vuoden ja lukemattomia epäonnistumisista.

Diamond-lautasellinen PDC porata vähän on kerros diamond viljaa työtä suorittava osa pinnalla kautta erityistä käsitöitä, jossa on diamond suojakalvo PDC poranterällä. Kokeilu todisti että: diamond kalvon voi parantaa voimaa terä, tehokkaasti alentaa todennäköisyys-lta terän rikkoutuminen, PDC poranterä vakauden vahvistamiseen, sekä pidentää käyttöikää PDC Drill bit; olemassaolo diamond viljan edelleen parantaa mittari suojavaikutus, huokosten muodostavat laatu on korkeampi; samaan aikaan karheus ja terävyyttä timantti elokuva nostaa itse teroitus toimintaa PDC poraa, eli kärjessä pora vähän etukäteen, mikä suuresti alentaa kesto "poranterä simssi" ja poraus materiaalia nopeasti.

On kolmenlaisia diamond päällystetty poranterät seuraavasti: diamond päällystetty PDC ankkuri poranterä, diamond päällystetty PDC-coring poranterä ja diamond-lautasellinen PDC coring porata vähän. Kolmenlaisia tuote on kaikki tarkastus tekninen valvonta- ja tarkastusjärjestelmien osaston ja saaneet kansallisen patentin todistus.


Tutkimus
返回顶部