Wireline Impregnated Diamond Core Bit


Wireline Impregnated Diamond Core Bit

chat nyt
Tuotetiedot

Ammatillinen ja tuottava tehdas HAINAISEN on yksi johtavista Kiina kaapelipohjaiset kyllästetty diamond core vähän. Tervetuloa tukku kaapelipohjaiset kyllästetty diamond core vähän meiltä, meillä on aina tarjota sinulle halpoja tuotteita.

Tiedot

Alkuperä:

Merkki:

Esikuvallinen joukko: kaikki

Tyyppi: Poranterä

Laitteen tyyppi: Poraus työkalu

Sertifiointi: ISO9001

Materiaali: Valettu teräs, PDC

Käsitellään tyyppiä: taonta

Käyttö: pehmeä, hioma, konsolidoimattomiin kokoonpanojen poraus

väri: musta

Pakkaus amp; Toimitus


PackagingDetails:

insideinsponge, outsideincartons

DeliveryDetail:

7 päivää

Mikä on pinta-set diamond core bit?


Nimensä mukaisesti pinta-set diamond bit eroaa kyllästetty diamond tyyppi että ne sijaitsevat kanssa yksikerroksinen luonnollinen pora diamond bit crown ennalta määrätyn kuvion työskentelypinnat.

Erilaisia pinta-set diamond core ja kyllästetty diamond core bittinen.

Timantit asennetaan vähän crown jauhettu metalli matriisi elin, joka on sulatettu teräs työkalu tai varsi. Toisin kuin kyllästetty diamond bit, mikä jauhettu metalli vähän crown hallinnassa eroosio on toivottavaa paljastaa uuden timantti kiteet kaikki Dimatec pinta-set bittiä metallia bond matriisi on erittäin kova ja kulutusta kestävä. Vähän crown matriisi kehon pinta-set-vähän tehtävä on turvallisesti pitää timantit ajan sovellettavan asennossa

Pinta-set diamond core vähän laajalti käyttö.

Pinta-Set timantti nastat suositellaan ensisijaisesti käytettäväksi poraus suhteellisen pehmeä, hioma, konsolidoimattomiin kokoonpanoja, jotka eivät tehokkaasti porattu kyllästetty timantti nastat. Ne ovat myös suositellaan käyttäen poraus vaikeampaa kokoonpanojen jossa saatavilla pyörimisnopeuksilla ja vähän kuormat ovat riittämätön käyttö kyllästetty timantti nastat koska poraus laitteet rajoitus.

Pinta-set diamond core vähän monia hyviä ominaisuuksia:

Yhdessä pinta-set diamond bit antaa korkeampia levinneisyys kuin kyllästetty diamond bittiä pehmeämpi kokoonpanoissa seurausta pääasiassa suurempaa altistumista yksittäisten timantti kiteet. Kuitenkin ne asetetaan vain yhden paksu timantti kiteet, pinta-set timantti nastat yleensä tuottaa pienempi kaiken vähän elämään kuin kyllästetty diamond bit.


Tutkimus
返回顶部